Thursday, September 15, 2011

Cuti Cuti Masak!!!!!!


photo credits to google

Maaf buat semua pengunjung My Small Kitchen..... ..


2,3 hari ini tak ada new entry berkaitan makanan atau yang sewaktu dengannya. Sebab utama dapur akak yang sekangkang semut tu sedang dalam proses membaik pulih. Repair sana sikit, sini sikit.... maklumlah yang tukang masak ni ganas juga, itu yang ada yang retak sikit, koyak sana.... Dah tua kan, so kena la buat cosmetic surgery sikit bagi awet muda gitewwww....


Insyallah akan kembali bersiaran bila keaadaan pulih seperti sedia kala dan mood nak main masak masak tu pun datang membuak buak.... Lagipun hujung minggu ni penuh dengan undangan rumah terbuka. Tapi kena bertekad tak nak makan sampai tak henggat dunia especially bila ada yang tegur saya semalam, " eh akak, dah kurus sikit!!!" Macam la turun berkilo kilo, padahal 100 gm pun belum tentu.


Selamat menyambut Hari Malaysia esok dan selamat menjamu selera di rumah terbuka.

7 comments :

kasihredha said...

taak sabar nak tunngu plastic surgery selasai :)

farhanna said...

waiting new resepi.. hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlasttt ramai dah start repair dapur ni ngeee...nnt muncul ngan wajah baru kot ...jgn lelama ekk rinduuuuu

Papa Mifz said...

salam kenal...

wah sampai retak2 kitchen yer...betul2 ganas nih...hehe

Deliah's Deli said...

x sabar nk tgk..:)

abah khalisha said...

hehehe..kena tunjuk ni dapur baru ni..

Wattie said...

Salam Nur,
Dah dok terbayang dah wajah awet muda dapur Nur.......kelas gitu.....ahaksss...