Wednesday, June 18, 2008

Lala Spaghetti

Semalam memang malas sangat. Sebenarnya dah tak tau nak masak apa. Tanya my husband nak makan apa, dia pun dah tak tau, jadi saya masak yg simple je. Senang kerja, semua main campak campak... dah siap. Sebenarnya dah 2,3 hari my husband asyik sindir saya pasal breadmaker. Katanya dah berkurun breadmaker tu "bercuti". Alahai.....kalau ikutkan hati memang byk projek dengan BM tu tapi kesuntukan masa. Jadi balik kerja semalam nak warm up le BM tu, bukan main lagi saya masukkan bahan tapi bila on kan BM tu, tak boleh berfungsi pulak. Rupa rupanya fius terbakar, kena tunggu my husband balik tukar fius pulak. Bila dah ok, BM tu pun bekerja, tapi kecewa gak sebab roti tak menjadi. Tapi takpe... saya akan terus mencuba....

1 comment :

shopforshoppers said...

Salam Hazila...

Hurmm sedapnya spaghetti tu, nak skit..