Tuesday, June 29, 2010

Mango Cheese Cake


Semalam nampak Kak Watie buat Blueberry ciskek, aduhai meleleh leleh air liur depan lap top. Apalagi, semalam balik terus buat sendiri la kan. Sape yang dah meleleh air liur juga bolehlah tunggu saya kat simpang depan rumah ye.......

10 comments :

Watierman, rmanbkr said...

Salam Zila.....Akak sibuk sikit minggu ni might be going to KL hari Khamis ni.....so sengaja biarkan cheese kek tu chilled jer kat situ...hehehe!!!

Let me taste a bite of your mango cheese cake...boleh?

pB said...

Salam ....



kesian kat pB , tiap kali masuk blog ni , asyik teringinnnnnn jer.


Hantor ler sikit ke Seksyen 18.

mummyseri said...

ala ni uma ke dua pas singgah uma k.watie semalam..asyik tekeluwo je la saliva ni:)

hazila said...

Kak watie,
Jalan jalan beli baju raya ke kak? Meh la singgah rumah.

hazila said...

pB,
Dok kat Seksyen 18 ke? Alahai dekat je tu.Saya selalu ke Klang lalu ikut Alam Impian.

hazila said...

Mummyseri,
hehehehehe...lama lama habis saliva kan...

JaSSNaNi said...

sala hazila...

wowwwww... why ler tunjuk this picas.... hehehehe...

teringinnnn nyerrrr.... nak sepotong leh?? hehehehe

very very the nyummyyyy lahhh.. :)

Am said...

wahhh... meleleh mak buyung ni tengok...saya pun dok sek 18...alang2 ke umah Pb bleh la singgah umah saya skali :D

Deliah's Deli said...

salam zila..ni dah tungu dpn simpang dkat 3 jam ni, bila nak sampai-hehehe!

esh said...

sangat mengiurkan perasaan! =D