Monday, June 21, 2010

Grilled Salmon with Bechamel Sauce


Malam ni makan ala ala western, Grilled Salmon with Bechamel Sauce. Saya dah beberapa kali buat menu ni, jadi kalau perlukan resepi, just type salmon kat bahagian search tu. Selalunya saya buat pan grilled salmon tapi hari ni saya grilled dalam oven. Rasanya lagi crispier kat bahagian luar salmon tu. Then saya buat mashed potato dan blanched carot dan brocoli. Fuhhhh..... terbelit belit lidah nak menyebutnya.

2 comments :

JaSSNaNi said...

sedapppp nyooo...

kat umah hana jepun pun ade grill salmon .. kat sini pun ado.. jeles arr camni.. muahahahah...

Watierman, rmanbkr said...

Hrrmmmm "meow"....dah jadi kucing meratah ikan ya Zila....!Hubby Akak mesti geleng kepala ...kalau Akak buatkan untuk dia cam gini....mesti nak nasi dengan sambal tumis jugak....!