Sunday, February 19, 2012

Bubur Pulut Hitam



Selamat berhujung minggu....



Hari ni saya buat bubur pulut hitam untuk minum petang, padahal plan nak buat benda lain tapi tiba tiba malas la pulak. Bila mood hilang, mulalah cari benda yang senang saja. lagipun cuaca kat Shah alam ni mendung je, pagi pagi lagi dah hujan. Mulanya ingat nak sambung tidur lepas subuh, tapi my husband ajak keluar ke pasar tani Shah Alam.

Tak banyak pun barang yang dibeli, cuma habiskan masa jalan jalan tengok apa yang ada di Pasar Tani. Lagipun masih ada lagi seafood yang dibeli di Kuala Selangor tempohari, jadi cuma tambah sikit dan beli sayur je.


So, layan je lah gambar bubur pulut hitam.

7 comments :

Gee® said...

ermmmm....yummy!!

Qasey Honey said...

alangkah bestnya klau dpt sebekas pulut hitam tu...nyummy2..

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
Salam kenal. tadi nampak kat dapur along, saje singgah sini.
Bubur pulut hitam memang my feveret tapi malas nak buat sendiri sebab yang lain tak suka.

Ros said...

Salam ziarah

kasihredha said...

kenapa 2 mangkuk saja???
kenapa tak de lebih?
uwaaaa

deeTha H said...

salam hujung minggu..
cantiknya foto dengan tampah tu... :)

ummiaisyah said...

lama dah x mkn buboq pult itam....mai la semangkuk!