Tuesday, September 29, 2009

Gift

Tadi kawan my husband datang hantar gift yg kat atas tu. Ingatkan dalam dia ada kurma sebab last year ada kawan dia bagi kotak bukan main cantik lagi , ingatkan kuih raya ke, rupa rupanya buah kurma.


Bila buka kotak tu, rupa rupanya ada buku tentang Solat solat Sunat serta doa harian. Bagus jugakan. Boleh guna untuk jangkamasa yg panjang.





CD lagu lagu raya.

6 comments :

blogresipi said...

Cantik kotaknye tue Kak.. buku koleksi solat sunat tue memang bagus ya...senang buat rujukan :)

Ernie said...

salam ziarah, cantik kotak tu kak,buku-buku macam ni memang bagus untuk jangka masa panjang

hazila said...

Ijan,
memang nampak nice je kotak tu.

hazila said...

Ernie
WS. Betul tu, kalau simpan dan guna dengan elok boleh pakai lama.

zai@umiaiman said...

bagus dpt hadiah cm gini kan..

hazila said...

zai,
Bolehlah ingatkan diri kita supaya tak terbabas selalu...