Tuesday, September 29, 2009

Roti Jala

Alang alang dah buat kari ayam, jadi pagi pagi tadi saya pun menjala la. Buat sikit je, maklumlah yg nak makan pun bukannya ramai benor. Seronok guna botol yg beli kat Yani kalau nak buat roti jala ni. Tak meleleh dan senang nak handle.

10 comments :

kucingorengemok said...

roti jala oh roti jala...

AzMas said...

cantiknya roti jala akak tu..

bintangku said...

fuh.... cantiknye jala. Camner ruper acuan jala yg camnieh? Tak pernah tgk pun.

Chik Mi said...

zila sy pun suke guna botoi mayo tu senang kan

Am-flora said...

tulah akak nengok pun cntik semacak aje, nak order dah x de stock lah. zila order dah lama ke?

MamaFaMi said...

Cantiknya roti jala Hazila...

hazila said...

Lee lin,
Alahai, jala ku koyak.....

Azmas,
Thanks. Selalu tu buat yg pusing pusing tu.

Bintangku,
Nanti saya letak gambar botol tu. Actually botol untuk letak mayo.

Mimi,
Yelah, memang senang pun. Tak perlu guna byk bekas.

Kak Am,
Saya dah order sejak tahun lepas lagi. Cuba cari kat Myresepi dah takde gambarnya.

Mamafami,
Thanks mamafami. Nampak lain dari yg kebiasaan tu.

mEk saRRa ~_^ said...

salam..sje je lalu lalu
trtengok pulak roti jala yg cantek nih
kt mne nk bli botol yg akak ckp tu?
sbb fmeli sy mmg suke sgt bt roti jala ble ari raya
ktorg bt gne acuan jgk,tp x cntek
koyak la,mcm2

hazila said...

Sara,
Akak beli dari Myresepi online. Tapi sekarang taakde stok.

geraugebang said...

aha la, corak macam kain pelekat je. ni roti jala glamour .