Wednesday, September 9, 2009

Menu Berbuka Hari ke 19


Malam ni saya berbuka di Intekma Resort & Convention Centre Shah Alam. Kebetulan, my husband nak belanja staff dia so saya tumpang sekaki la. Ala staff pun bukannya ramai sangat, 2,3 kerat je. Kali ni buffet kat pool site. Makanannya so so je, ala bukan boleh masuk banyak sangat pun.










12 comments :

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

wah best la berbuka kat sini..teringin sesangat minah kiwi nak berbuka kat sini

Chik Mi said...

zila bestnya dapat gantung peyuk,bilala i nak gantung ye

jus call me ida.. said...

balang2 tu macam yg jual kat ikea jerk..

kucingorengemok said...

waaa, yang last tu paling tak tahan!!

hazila said...

Mas ayu,
Ada promotion, Book 5 persons free 1 person.

hazila said...

Mimi,
sesekali je boleh gantung periuk. Selain tu macam lipas kudung, balik kerja terus nak masak.

hazila said...

Ida,
ye lah. Rasanya diorang pun angkut kat IKEA.

hazila said...

Lee lin
hehehehe...yg tu la yg paling ramai org beratur.

blogresipi said...

Bestnye makan buffet... macam2 ado tue penin mane satu nk amek dulu.hehehe..akak, yg tergantung dlm last pic tue apo? itik ke?

hazila said...

ijan,
tu anak kamben.hehehe.....

geraugebang said...

Kita pun pernah buka kat sini ngan anak-anak tahun lepas. masa tu lagi 4 hari nak raya. ada penyanyi nyanyi lagu raya lagi. suka gak menu kat sini. Masa tu ada kerang bakar. best

hazila said...

Betul la kak gerau. Ada org nyanyi tapi sebab awal lagi dia nyanyi lagu nasyid/ketuhanan. Menunya bertukar tukar.