Sunday, September 27, 2009

My new Gadget

Alhamdulillah, hari ni dapat gadget baru. Ingatkan lambat lagi nak dapat atau kena tunggu bulan Disember masa Anniversary. Nampaknya dapat hadiah Anni awal, so bulan Disember nanti kena duduk diam diam je la. Petang tadi my husband ajak keluar, ingatkan saja je nak makan kat luar. Tengok tengok dia ajak ke kedai yg jual kamera. Dari jauh lagi saya dah tersengih sebab 90% harapan nak dapat kamera dah ada. So akhirnya Canon EOS 500D kepunyaan saya.



Antara free gift yang saya dapat

DSLR Beg

Tripod dan SD Card 4 GB

7 comments :

Alimaz-Kembara Terasing said...

hehehe best3....

rabiatun said...

tahniah dapat hadiah idaman hati.

hazila said...

Alimaz,
best tu memang best, tapi kena tunggu tahun depan la pulak baru dapat hadiah lain.

hazila said...

tun,
alhamdulillah. Minta mixer sampai sekarang tak dapat lagi. My husband kata nak makan kek, pergi beli.

blogresipi said...

bestnye akak... lepas ni sure gambar2 lagi cantik :)

Ms Wong said...
This comment has been removed by the author.
hazila said...

Ijan,
Ala baru dok belajar sikit sikit. Tapi for the mean time cuma guna auto je la.