Friday, September 25, 2009

Acara pujuk memujuk.....

Sebelum raya hari tu, my husband cakap nak balik beraya kat Perlis walaupun raya kali ni turn kat rumah my parents. Maksudnya, lepas raya kat rumah my parents, masa raya ke4 tu nak terus balik Perlis pulak. Tapi last minute terpaksa cancel sebab my husband kena balik jengok site. Alahai, bukan main lagi saya plan nak merayap masa balik Perlis nanti, boleh lajak ke Langkawi ke.... Tapi sebab tak jadi, petang tadi my husband ajak keluar pegi tengok pinggan mangkuk. Terus excited dan apalagi, rembat je la apa yg patut....


8 comments :

Bitter Sweet said...

nasib lepas tgk pinggan mangkuk hati pun jadi sejuk ek ;D

operasi lajak ke langkawi boleh dibuat lain kali ye dak..janji pinggan mangkuk baru dpt dulu

INNA AB said...

alahai...k.ina ni punyalah...stby...kot2 nk jmpe org jauh...huhuhu...kwn siber dr kulim pon kta nk mai umh...hampihh...xpa2...bila2 blk perlis hbq ek...

K.Nor said...

cunnyer white set dia...

hazila said...

jue,
dah byk kali dok pujuk nak pegi langkawi tapi asyik tak lepas je.

hazila said...

kak inna,
itulah, masa mula mula tu dah syok je bila kata nak balik Perlis. Saya pun tak berani nak war war kan sebab my husband selalu cancel last minute.

hazila said...

Kak nor,
rambang biji mata kalau tengok white set ni.Especially yg bentuknya unik sikit.

Chik Mi said...

zila huwaaaaaa ko nikan nak penuhkan muzium tu ke?hihihi ayat owang jeles la.mana dapat tu zila?

hazila said...

Mimi,
hahahaha.....memang nak penuhkan muzium. Shopping kat KL. Ambil kesempatan masa cuti, kalau tak, memang tak masuk KL sebab jem.