Sunday, September 27, 2009

Menu Dinner Malam ni......

Malam ni dinner dengan nasi beriani JM. Selalunya kalau nak makan nasi beriani, saya selalu beli kat kedai Nasi Beriani Pak Anjang kat Seksyen 13 Shah Alam. Tapi sebab kedainya masih bercuti, jadi beli kat JM. Tapi kalau ikut anak tekak saya dan suami, yg kat sini kureng sikit. Yelah kan, lain org lain citarasanya.

Rojak petis

Jus rozel

6 comments :

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila...rozel tu peberet saya tuh...hadoi kering tekak tengok rozel tu....

hazila said...

Kalau buat jus sendiri lagi best. Baru kaw. Kat sini ada, fresh rozel ada jual kat pasaraya.

zai@umiaiman said...

alahai sedapnyer.. hmmm kedai pak anjang tu kat area mana yer kak, tinggin gak mencari nyer

hazila said...

Zai,

Kedainya satu row dengan BAGUS Seksyen 13.

blogresipi said...

Bestnye nasi beriani dgn just rozel tue... nak ais byk2..hehhe

hazila said...

Ijan,
hepppp.....biasa tu. Org dalam pantang kena pantang minum ais. Org yg tak pantang pun kena pantang juga... Pantang jumpa.