Friday, September 11, 2009

Tiba Tiba Teringin la pulak.......


Tadi bila dok membelek gambar gambar dalam memory card, ternampak gambar megi ni. alamak.... tiba tiba tekak rasa cam nak makan megi pulak malam ni. Punyalah banyak makanan lain, megi juga yang teringin. Dah lama juga tak makan, kalau pekena megi ni masa sahur ok tak? Takut bila siang tu sakit perut la pulak.

12 comments :

Bitter Sweet said...

nasib dah kenyang, klu tak, harus lah terliur jugak menengok maggie sup

geraugebang said...

memang sedap. Tapi betul la, takut sakit perut pulak kan?

Pengasas said...

Assalamu 'alaikum!
Semuanya makanan yang sedap-sedap.
Sahur dua hari lepas, saya makan megi sahaja. Bila siang, ok pun.

zai@umiaiman said...

ha ah kan kak, sedap jugak makan masa sahur.. skrg ni dah cm tak lalu dah masa sahur..
........
mmmmm kak, ader kad raya untuk kak kat blog sy.

cikmanggis said...

anak yang kecik dah 2-3 kali ckp nak buka posa dgn mee segera....hmm tunggu terdesak bar makan:)

kak ina kl said...

salam ..besok gi tak pasar tani shah alam..klu jadi akak nak rempit kat situ..saje jejalan..

sekali-sekali pekena maggi sedap ...m

hazila said...

Jue,
itulah kan, kadang kala megi pun boleh terliur.

hazila said...

Kak Gerau,
Kalau tak pose, selalunya ok. Takut pulak jadi sebab tak mampu nak pose sebab cirit birit. My husband memang tak boleh, esok mesti sakit perut.

hazila said...

Pengasas,
Walaikummussalam. hehehe...kadang kala perut ni second hand. Buat perangai.

hazila said...

Zai,
akak memang tak lalu makan masa sahur. Selalu minum je atau cicah biskut empat segi dengan air teh panas.

hazila said...

Kak Ina,
wah akak nak jalan jalan kat pasar tani lah ye. Mesti ramai org esok.

hazila said...

CM,
hehehe...megi ni masa terdesak je kan. Tapi kalau letak macam macam kat dalam tu sedap pulak.