Thursday, December 30, 2010

Cream Caramel


Tahniah buat Pasukan Harimau Malaysia berjaya membawa pulang Piala AFF Suzuki. Saya dan suami bukanlah peminat tegar bolasepak. Takdelah sanggup bersengkang mata sampai subuh semata mata nak tengok football game. Masa World Cup pun hanya tengok fav. team dan kalau ditayangkan masa waktu perdana je. Walaupun duduk sepelaung je dari Stadium Shah Alam tapi tak pernah pergi tengok bola kat stadium pun. Tak kuasa nak bersesak sesak........ Tapi bila Malaysia masuk final ni kami tengok la juga. Bagi semangat kenegaraan sikit, nasib baik mereka main dengan baik, so takdelah sakit hati sangat. Kalau tidak, asyik kalah je.... boring sungguh. By the way....semalam kuat jugalah suara saya bersorak. Dan yang seorang lagi tu siap bangun berdiri rasanya macam nak masuk dalam TV tu kot......

Oh ya, semalam kami makan roti dengan sambal sardin je untuk dinner. Akak suka dik, sebab tak perlu bertungkus lumus kat dapur. Tapi tangan ni gatal juga nak buat something, teringin nak makan cream caramel so sempatlah buat masa balik kerja semalam. Tapi tak cantik, siap berlubang lubang lagi tu. Tapi rasanya ok, takdelah manis sangat.

4 comments :

♥LOVE2COOK♥ said...

Uishhhhh..inviting dessert la kak! Geramnyeee ;)

Mrs & Miss Vanilla said...

Seronoknya tgk... Dessert ni mmg one of my comfort food, Kalau bagi mmg tak tolak punya...

Murni

CatlinaFly said...

adusss....sedapnyeee.....

momma said...

lubang2,cantek caremel ni..mcm cheese lam cte katun cinderella