Sunday, December 19, 2010

Menu Lunch Hari ini

Memandangkan my husband tak nak pergi makan kenduri, kenalah masak untuk lunch hari ini. Memang semalam saya dah ke pasar membeli barang basah, manalah tau kalau tak kemana mana weekend, kenalah masak di rumah. Menu hari ni ialah.....


 Udang Masak Lemak Cili Padi

 Sotong Sambal


 Dessert - Ice cream + Tapai pulut

Tadi my husband dah cakap, petang nanti nak keluar jalan jalan cuci mata then malam nanti terus makan kat luar. Katanya nak cuba kat Restoren Pak Engku aka Kuzie Catering tu......


4 comments :

MRS. K said...

masak lemak udang my feberet lorr..

Jiya said...

wahhh.. nak ikot makan luarrr.. akekekekeke

aLoY said...

nk ikot gak!! da jrg mkn udang.. coz hubby alergic mkn udang..

nyza =) said...

kecur air liur tgk mskn2 akak..
faveret sy tuh udang msk lemak ngn sambal sotong.. :)