Friday, February 6, 2009

Keluar dari "Pertapaan"


Akhirnya....... selepas 2 hari bertungkus lumus "bertapa" nak menghabiskan membaca novel terbaru yang saya "terbeli" selepas tergoda dengan kata kata Anawahid. Hehehe.... siap sembunyi sembunyi gi beli kat MPH, tapi lastly kantoi gak sebab my husband terhidu bau novel.
Saya dah kata, kalau dah pegang novel memang tak jadi kerja lain. Bukan tak masak, cuma masak yang simple dan cepat sebab nak sambung membaca novel ni. Memang best, nanti bila free nak baca untuk second round pulak.

4 comments :

Norzie said...

Hmmm..i pun suka baca novel ni..memang kalau citer tu menarik perhatian..tidak boleh tidak mesti dibaca sampai khatam..kalau tak macam ada sesuatu yang tak kena aje..ekk

anawahid said...

kan.. kan.. kan.. betul x ckp ana kak.. bestttkannn... ana dh 2 kali khatam... ehehe...nk abiskan baca masa memula tuh cam sayang jerrr... ehehe

hazila said...

Yelah Kak Norzie, lagi belum habis asyik teringat nak baca sampai khatam.

hazila said...

Hehehe... ana, akak terus gi cari lepas ana bagitau pasal novel ni.