Saturday, February 28, 2009

Yehaaa...Dapat jugak!!!!


Hari tu masa tengok Hana dapat SK11, saya saja saja cerita ngan my husband. Dia tanya SK11 tu apa? Memang sah itu suami saya.... So saya cerita la serba sedikit, nak tau apa katanya? Org dulu dulu takyah pakai SK11 ke apa ke OK je. Diaorang pakai sabun cap kapak je tau. Tapi dia cakap kalau nak kenapa tak beli, nanti I bayar la. Tapi disebabkan beberapa hari ni saya sibuk sangat dan tak berapa sihat jadi perkara tu berlalu cam tu jer.
Tiba tiba petang tadi dia ajak saya gi jalan jalan, apalagi badan yg tak sihat pun terus kebah. So kami pegi jalan kat JJ, pusing sana pusing sini maklumlah takde tujuan sebenarnya. Then my husband cakap yang tu SK11? Haaaa ..... apalagi pegi survey ler. Yang paling bestnya bila my husband cakap kalau nak ambik le..... Tak perlu fikir lama lama takut tawaran ditarik balik, menyesal nanti. Alhamdulillah dapat juga walaupun tak sebanyak yg Hana dapat.

5 comments :

anawahid said...

amboiiiii... dapat jugak akak SK II tuh.... bestnyerrrrr.....

nor said...

salam kenal...sedap masakan kat sini...bestnya dpt SK2....

ZaiY said...

bestnya dpt SK II, dh penat keja, kenala manja2kan diri pulak, betui tak?

izan said...

amboooooooooo best nya dapat SK II....akak pun tengah dok survey gak SK II....u beli set tu baper ratus ek....kat mana tengah sales tu....

hazila said...

Ana,
Org offer...kita rembat jer. Lama tunggu tu.

Nor,
Salam kenal juga.Terima kasih, bukan selalu dapat, 13 tahun sekali jer.

Zaiy,
Yelah kerja teruk, sesekali kena manjakan diri tapi guna duit org lain...hehehehe

Izan,
SK11 set tu valued at RM970 kalau tak silap. Rasanya promotion masa krismas last year. Ada kat certain JJ outlet sahaja and limited stock.