Wednesday, February 11, 2009

My Husband New Car

Sebelum ni ada mengendeng my husband nak beli mixer yg canggih sikit, tapi dia selalu cakap nantilah esok esok sebab I ada projek lain dulu. Rupa rupanya dia nak beli lori ni ha untuk kegunaan kerja kerjanya kat site. Alahai mesti lambat lagi permintaanku akan diperkenankan. Then dia kata, I beli kereta dapat hadiah, yang tu I bagi kat U. Teng teng..... hadiahnya




MUG!!!!!!


5 comments :

Azita said...

OK pe mug tu!! bkn semua org blh dpt mug tu. klu x nak, passss je kat akak...hehehe

anawahid said...

hehehe... kak ila, ok apa mug tuh... betul kata kak ita xnak mai pas sini..hehe

Azie said...

hehehhehehhe lawak gak hb akak ya heheheheh

hazila said...

Kak Ita & Ana,
Boleh takde masalah. Ingatkan dapat corelle ker, mixer ker.... Beli sabun pun dapat Mug.Ok lah tu kan.

hazila said...

Azie,
Husband akak tu sindir ler. Selalu akak beli barang kalau ada hadiah walaupun barang tu taklah perlu sangat.Dah tu hadiah yang dapat tu tak guna pun.