Friday, May 22, 2009

Dinner tadi.......

Sup Ekor

Paprik Ayam

Petang tadi my husband ajak makan dulu sebelum balik, jadi malam ni takyah masak. Ini mesti kes rotiku rentung semalam. So my husband ajak gi makan satu restoran dekat belakang TESCO EXTRA Shah Alam tu. Kami memang selalu makan kat situ, tadi saya nampak dia ada buat somtam, jadi teringin nak rasa. Actually saya nak tunjuk gambar somtam yang dihidangkan kepada saya, bila tengok jer terasa cam nak bagi kambing makan jer. (Sorry!!!!) Tapi itulah apa yang saya rasa, kalau ye pun potong ler sayur kangkung dan kacang panjang tu bagi pendek pendek sikit. Alahai.........


Somtam

2 comments :

jus call me ida.. said...

hehe..somsam,somtam ni aper?? tak pernah dengar ida..mee yer??heheh..

Hazila said...

ida, somtam tu kerabu betik yang femes dari Thailand. Ini species kerabu mentah.