Wednesday, May 6, 2009

Terubuk Masin Goreng Garing

Masa saya dok menonggeng nak ambil gambar ikan masin ni, my husband tengah mengadap laptop. Then dia pusing tengok saya dan cakap " Cik Puan oii, gambar ikan kering pun nak ambil gambar ke?"Hehehhe....biasalah cik abang oiiii. Last sunday saya pergi Pasar Tani, ada orang jual ikan terubuk, saya beli sekor yang kecik jer. Sedap bila dah makan ngan sambal tempoyak pulak tu.....

3 comments :

Azita said...

komen yg sama akak terima drpd hubby dan anak2...mak ni, semua nak ditangkap gambonye! hehehe... tapi kita rasa puas, kan? akak tak pernah rasa ikan terubuk masin ni tapi kalu yg jenis bakar2 tu selalu le. best!!!

hazila said...

Ye lah kak, mesti diorang pelek tengok si isteri ambil gambar semua benda walau pada mereka remeh temeh.

kucingorengemok said...

org dah ada blog... jumpa ulat dlm sayur pun kalau boleh nak ambik gambar kan? hehehe.