Sunday, May 24, 2009

Jalan Jalan ke Sungai Buloh









Hari ni pagi pagi dah pergi Sunday Market untuk beli stok barang basah. My husband cam biasa kena gi kerja jadi my parents ajak gi Sungai Buloh sebab nak cari pokok orkid. My mom tengah asyik masyuk mengumpul pokok orkid. Jadi kami pergi lebih kurang pukul 11 am dan balik rumah lebih kurang 2 pm. Lepas tu rushing nak masak untuk lunch pulak. Gambar gambar kat atas yang saya sempat snap masa kat sana. Memang syok betul tengok pokok pokok bunga dan pokok hijau, rasa cam nak angkat semua bawa balik. My mom yang banyak beli, saya cuma ambil beberapa pokok bunga sebab "Rumah Orkid" saya belum siap. Nanti bila dah siap, bolehlah menambah aset....

4 comments :

jus call me ida.. said...

mmg giler tgk bunga..rasa nak beli semua..hehe

hazila said...

Memang pun, tapi bila dah ada kat rumah dan mood malas tu datang mulalah terbiar jer.....

noorzie said...

Dah lama kita tak ke Sg Buluh..mmg ralit kat sana byk pilihan arga pun ok...

hazila said...

Ye lah kak, memang syiokkkk dan harganya memang jauh lebih murah.