Monday, May 11, 2009

Gossip di petang Isnin.....

GOSSIP!!!!!!........ mana ada gossip apa pun, saya tengah boring giler. Oh ya pagi tadi gi Maybank & Bank Islam kat Sect 14 ( dekat SACC Mall ), biasalah nak uruskan apa yang patut memandangkan saya ni Menteri Kewangan. Sekali yang lalu kat depan saya ialah JAMAL ABDILLAH, penyanyi tu.. Tapi cam biasalah, saya buat donno je, tak kuasa nak gi ambil gambar ke atau nak minta autograf ke.. Mak tak kuasa nyah. Rasanya dia baru keluar dari Mahkamah Syariah, sebab kes dia sedang dibicarakan. Taklah kurus sangat dan dia pakai wig/rambut palsu dan berkaca mata hitam. Mungkin dia risau kalau ada orang/wartawan yang recognize muka dia.

Kat tempat saya ni (tempat keje), kawasan artis kot sebab ramai yang selalu ke sini. Selalu buat drama shooting dan shoot untuk iklan. Last 2 year, buat shooting drama Impak Maksima untuk slot aksi TV3, haaa berderet muka artis bersidai kat situ. Ada Ahmad Idham (pengarah), Nabila Huda, Awal, Aida Aris, Ezlan dan entah siapa siapa lagi. Lepas ada beberapa kali shooting untuk drama entah apa apa, sebab saya tak pernah tengok drama tu dalam TV pon.Kalau muka Zul Yahya tu ( Pepaya), memang selalu sebab dia buka restoran kat sini. Cam tu gak dengan Linda, Diana Rafar serta Syed Aiman. Ada gak beberapa muka Pembaca Berita yang selalu makan kat restoran berdekatan.

So moral of the story....... sape nak tengok artis meh la datang sini.

5 comments :

mama Tiara said...

best lah selalu tengok artis ya. hazila stay kat na? kalu kat sabah ni, hmm kempunan la nak tengok muka artis lalu depan mata

kucingorengemok said...

dulu saya duduk uk perdana, byk juga artis - norman hakim, memey... hahaha

hazila said...

Mama Tiara, saya stay kat Shah Alam, mula mula tu memang eager tapi bila dah selalu dah tak rasa apa pun. tapi ada sesetengah tu ok gak tapi sesetengah tu macam bagus jer....

hazila said...

Lin, entah entah U tak yang report kat JAWI/JAIS tu? Muahaaaaaa.....

mama Tiara said...

ooo kat shah alam. kelakarlah lawak lin tu,,hu hu