Thursday, January 19, 2012

Milk Tea Pudding with Bubble Tea


Kembali bersiaran...

Semalam masa selongkar almari, baru perasan yang saya masih ada lagi balance bubble tea/ black pearl yang belum digunakan. Dah lama juga saya beli tapi sampai terlupa sebab jarang sangat buka almari tu agaknya.

Kali ini saya cuba resepi Milk Tea Pudding with Bubble Tea.




9 comments :

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cantekkkk puding akak
isyy ai ngan desert ni geram nak buat ngeeee

farhana shamsuddin said...

sy ske black pearl..rs kenyal2

Gee® said...

sweetnyaaa....geram tengok!

~K Ham~ said...

sambil kunyah puding..kunyah black pearl kenyal2 tu...

mizzura said...

hi..mana plak nk dpt bubble tea tu ek..selalu beli minum jer..

Ayu said...

Assalam zila,
cantiknya setting gamabr you ni..terpegun kita tengok lagi pula tengok sago pearl tu sedap ni..

kasihredha said...

setiap kali dtg sini misti kagum dgn masakannya yg menarik dan hasil photografi yg menarik

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Liza..mesti sedap puing ni...ada rasa kenyal2 lagi time kunyak pearls tuuuuu

dZana said...

aslmkum hazila.. baru smpt nk BW.. akk lum berjaya masak pearl ni.. nk cari yg ready made.. tak jumpa pulak.. kalau beli colblog msti minta yg ada pearl. . buat puding pun mesti sedap kan..