Monday, March 2, 2009

Brownies With Pecan Nuts

Buat brownies ni untuk minum petang, semalam. Disebabkan hujan dan kilat, tak berani nak online sebab sebelum ni dah pernah modem tu rosak disambar guruh/kilat. Malam tadi internet pulak sekejap ada sekejap takde, lastly tutup terus. Petang semalam tekak terasa nak makan bubur cha cha tapi takde stok pulak. Nak keluar, hujan lebat siap dengan kilat dan guruh. Jadi boring taktau nak buat apa, cari apa yang boleh dibaking. Nasib baik ada adik yg tengah tunggu SPM kat rumah sekarang, bolehlah paksa dia makan.........

2 comments :

noorzie said...

Menarik nampaknye brownies tu..mintak sikittt.. buleh??

hazila said...

Kak Noorzie, jgnkan sikit...byk pun boleh. kalau duduk dekat, sure saya gi hantar.