Sunday, August 29, 2010

Berbuka Puasa di De Palma Inn Shah Alam


Semalam, hari sabtu my parents datang dari kampung. Memandangkan takde sesiapa nak drive kereta, jadi diorang datang dengan bas. Saya pergi jemput di Stesen bas, tapi dari Shah Alam nak ke KL tu bukan main teruk jemnya. Agaknya masing masing nak pergi shopping di Jalan TAR kot. hampir 1/2 jam jugalah jalan terhenguk henguk sebelum sampai di Stesen Bas Pekeliling. 

So, petang tu my husband ajak my parents berbuka di De Palma Inn Shah Alam. Nasib baik sampai awal juga, ada yang dah bising bising kat kaunter sebab tak dapat meja walaupun dah booking.


 Antara makanan yang sempat di shoot, main dish tak sempat snap sebab orang agak ramai juga. Segan pun ada sebab saya dan seorang lelaki saja yang mengendong kamera gabak. Ada yang siap jeling dan tengok saya cam alien pun ada gak. Mesti dalam kepala diorang, entah apa apalah minah sorang ni....











3 comments :

ijan said...

Saam Kak Hazila,
Bestnye berbuka banyak betul pilihan.. kalau kite la tak tau dah nak pilih yg mana. semua nampak best.

Jiya said...

juling mata jiya jap.. mcm2 adaa.. tp jiya tak penah berbuka kat buffet hotel sbb tak bervaloi.. hihihi! tambah plak perot jenis cepat kenyang time posa ni

Kengkawan said...

best!!!