Sunday, August 29, 2010

Berbuka puasa di Intekma & Convention Centre

Layan je lah antara gambar makanan yang sempat saya snap masa berbuka puasa di Intekma & Convention Centre Shah Alam pada hari Khamis lepas. Not bad makanan dia dan harganya pun takdelah sampai potong leher.....













2 comments :

Bitter Sweet said...

salam zila, ju baru gi berbuka kat intekma tu semalam..bila tgk gambar zila, mcm sama je lah dgn menu jue, tp semalam kambing dpt skeeet sungguh..pastu adik yg surf kambing tu mak aii, punya la sombong..org yg beratur depan jue mintak lebih sket lagi sbb mmg series sket sungguh, ada 3 cebis je dia bagi..bole budak tu buat muka..spoil betul la, terus hangin je aku ni dibuatnya even idak la ju nak mintak lebih cuma cam menyampah cara budak tu serve..huh!

hazila said...

Jue,
Tapy masa saya pergi tu dia dah siap letak daging kambing tu dalam piring cam kat gambar tu. Siap ada tortilla lagi.