Sunday, October 9, 2011

Soto Ayam


Salam di hari minggu.
Hari ni saya tak masak nasi untuk lunch, jadi saya buat soto ayam. Still ada nasi juga, tapi takdelah macam macam lauk kena masak kan.

Saya buat soto ayam yang simple je, tak ada bergedel pun. Resepi nanti saya update sebab kena pergi mengintai rumah orang yang saya ambil resepi ni.


Soto Ayam

7 comments :

Chah said...

Sedapnye letak kuah byk2...ayam byk2...sambal kicap byk2...fuhhh berpeluh2 belakang telinga! ;)

dZana said...

mmg sedap..tumph hirup kuah sup kt sini..

Liza said...

peberet tuuuu....

kasihredha said...

dari tadi akak hulur mangkuk...
share le sikit

P/s : hazila guna kamera apa ye? akak punya tengah baiki, hubby tgah survey nak beli kamera unk dia :)

cik cek said...

Sedapnya soto....:D

Diana @ Melley Mey said...

sedapnya tgk soto ayam tu... ada sambal kicap lg.. mmg best!

Aminah Arfany Arfah said...

wah kayaknya resep sotonya enak nih. coba ah resep soto kudus asli dan resep soto kudus , resep soto ayam ambengan