Wednesday, April 18, 2012

PENGUMUMAN!!!!!!

Salam dan Selamat Petang...



Rasanya bloglist saya di bahagian kanan ada sedikit masalah. Ada blog kawan kawan yang telah saya "Add" tetapi tidak keluar. Ada juga yang baru saya tambah tetapi tidak boleh "Save".

Saya akan delete dulu semua bloglist dan akan masukkan semula blog kawan kawan. Andai kata ada blog kawan kawan yang tercicir, silalah beritahu saya. Maklumlah kadang kadang tak perasan ada yang tertinggal.

11 comments :

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sometimes mmg jd gituew kak
Tetiba hilang stgh

kasihredha said...

oh..ada problem ye

CT Delima said...

As'salam Hazila

okey tiada masalah, asal dapat masuk blog zila dan dapat lihat resipi okeylah..hihihi

Asyifa Mustaffa said...

blog sy pun...ada problm nak + widget bloglist...myb ambik msa skit kut...

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Hazila..kat blog saya pun pernah terjadi macam tu...terpaksa remove dan buat list baru..dan sejak itu saya telah create beberapa blog list (tak letak kesemuanya sekali gus dalam blog list) takut kejadian sama berlaku...Cuma sekarang dah tak boleh edit kat renamelah plak...

Eiba said...

As salam.. Hye Hazila.. perkara yg selalu berlaku.. hihihi.. sabar jer lar yerr...

Cendana Kasih said...

Salam Zila..blogger mmg bengong skang ni kan..blog saya plak banyak gambar2 jadi hitam..jenuh upload semula..

Mamasya said...

Salam Hazila.akakpun kdg2 ada problem tak boleh add blog kwn2 tp lepas tu cuba balik...ok pula.blog penin kut.

Mas said...

lah ada problem plak... tp andai kate nama mas tercicir-cicir akan mas igtkan dgn tak malunya hihihihi

Amie said...

Hazila,
hati-hati ye buat kerja tu... he he hehh kadang2 tergelincir sikit, tak apa kalau tercicir, blog Hazila ada dalam list kami.

HomeKreation said...

Suspen bila tengok tajuk "Pengumuman"...hehe. Nasib takda masalah serious. Along punya blog list pun masalah gak skrg ni... xtau nak wat camna. Nak delete kang susah lak nak buat yg baru. BTW thanks sbb masih ingat kat Along dlm list yg baru.