Wednesday, November 23, 2011

New Interest......


Sekarang saya ada minat terbaru....


Close-Up Photography.


Masih terkial kial lagi, masih terlalu jauh dan banyak yang perlu dipelajari.  Sekarang dalam proses try and error dulu. Masih mencari cari close-up accessories yang diperlukan. Maklumlah belajar sendiri jadi agak lambat sikit nak pick up. So kalau ada kawan kawan yang bagi tips dan kongsi ilmu dialu alukan.


9 comments :

Chik Mimi said...

cantikkk nanti jadi teacher kita pulak na

Ribbon Clown said...

kita pun suka n still blajar lagi.. ;) klu close up ni, background pki teknik bokeh lg cantik.. saya pun terkial2 nak wat hehe

..::Zue::.. said...

samalah kita..
nanti ada ilmu baru dlm photo ni share ye..

Yat Maria said...

Zila

wlpn u belajar sendiri, I think U r doing a great job...keep it up..just look at the water droplets!! santek!

norhanim md zain said...

welcome to dunia photography

Teknik micro lense memang menawan sesiapa yg mencubanya..

Cahaya matahari terang menolong mencantikkan lagi gambar yg diambil..kejadian alam semesta menginsaf diri...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kireiiiiii
suker gak...

Amie said...

pelan2..... lama-lama ok tu..

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

mawar mustika johnny aziz said...

haii.....sy suka tgk recipe kat sini....sebab sy ada amek kelas photography sem nie.....close up photography called Macro photography and cantik klau dpt guna lens f2.0 ke bawah...btw, gmbar-gmbar dlm blog nie cntek :)