Monday, November 21, 2011

Sibuk.......


Salam di hari Isnin....


Sudah beberapa hari saya tak update. Kesibukan melanda diri, adakalanya masih di tempat kerja walaupun jam dah menunjukkan pukul 8.30 malam. Sesekali sempat masak tapi yang paling simple mungkin. Hujung minggu yang baru ni saya balik kampung, sebab ada kenduri sikit. Letih badan masih tak hilang lagi. Nasib baik hari ni tak berapa sibuk sangat so bolehlahlah regangkan badan sikit.

Since takde gambar masakan, saya letak gambar cili kat rumah saya. Kalau mood bagus dan tak sibuk bolehlah masak malam nanti. Selamat bercuti buat yang sudah merancang untuk pergi bercuti, maklumlah sekarang dah mula cuti persekolahan. Anak anak mulalah asyik bertanya pada mak bapak bila nak pergi jalan jalan....

7 comments :

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lawanyer pic ni
sukerrr
kena bljq ngan akak la nnt ngeee

hazila said...

Ayu,
Boleh.... tapi pengerasnya KERAS. hahahahaha.. Akak pun masih dok bertatih lagi ni.

kasihredha said...

suburnya cili tu :)

hazila said...

kasihredha,
ye kak, buahnya banyak sampai my husband cakap lebih byk buah dari daun.

chikadakbiru said...

cili padi kampung nih...kaw kaw punye pedas...menjdi tanaman akak yer..

cplud miera said...

wah. cntik betul pic nih ;)

Amie said...

sibuk ye... he he heh kadang-kadang kalau tak sibuk rasa boring juga ye,
cili tu...terasalah pedasnya dihujung lidah (kalau tergigit...)