Sunday, January 11, 2009

Buah Tangan dari Mekah





Alhamdulillah my parents dah selamat sampai pagi tadi kat KLIA. Kalau ikutkan jadual pukul 8.30 pagi tapi sampai awal sejam. Sebabkan my husband kena gi site, saya ler kena pergi ambil kat KLIA.

5 comments :

Azie said...

alhamdulilah dh selamat smpai..syukur alhamdulilah..pas ni leh bg ole2 dr mekah tuk kita ya heheheheheheh...tumpang seronok tgk org br blk dr mekah..kalu ada dpn kita sure kita huge kuat2 amek berkat...tingiiinnnn sgt nk p sana..tp lum mampu lg :(

hazila said...

Hehehehe... Azie byk gak buah tangan yang mak ngan abah bawak balik. Especially buah tamar dan kekacang. Kalau dekat akah dah gi hulur punya.

hana said...

alhamdulillah...moga haji yg mabrur! tang kacang2 tuh mmg sokmo berebut nk amik byk! heheheheee...

Azita said...

alhamdulillah...moga dapat haji yg mamrur! tayang le gak gambar parents tu...tentu berseri2, kan?

hazila said...

Yelah Hana, selalunya itu yang dibawa balik dari Mekah. Sesetengah kacang tu bukan main keras lagi.

Kak Ita, my parents tu tak berapa sihat. Batuk tak hilang lagi. Tapi Alhamdulillah tak sakit teruk dan selamat buat semua ibadah Haji.