Thursday, January 1, 2009

Marble Chocolate Cheesecake

Mentang mentang ler hari ni satu hari dok kat rumah, macam macam resepi nak cuba. Saya ada beli 2 buku cream cheese dah agak lama gak, terfikir nak buat something sebelum ia expired. Jadi sebab sukan choc and cheese, saya buat lagi merble choc cheese cake. Dulu saya buat guna resepi dari MyR tapi kali ni saya cuba resepi dari blog Mat Gebu pulak. Bahan bahan lebih kurang sama cuma kali ni campuran cheese tu saya letak kat tengah adunan dan tak buat marble.( Walaupun nama dia ada marble ).

1 comment :

fen said...

Good idea

Funny Aircraft ,Funny Animals Video,Funny Babies ,
Funny Cars ,Funny Cartoon ,Crazy Movies ,Funny Friends ,
Funny Sports ,Funny Wedding Parties ,
funny pictures,funny jokes,free videos,free movies.free music,
free download,music video,comedy,stupid

http://www.funnyvideotoday.com/