Saturday, January 17, 2009

Roti Kacang Merah


Malam tadi tangan ni gatal jer nak tukar template rumah, salah salah tekan byk benda yang dah hilang. So hari ni kena recover balik. Sambil sambil dok belek laptop ni, sempat menguli roti, bukan saya yg uli tapi machine. Ni tengok Fiza asyik buat roti nasi boh inti kacang merah ler, saya pun teringin nak buat gak.

4 comments :

Azita said...

teringin sgt nak buat macam2 roti tapi x de BM ler. nak uli sendiri mau patah jari-jemariku nanti (alasan ler tu...). nampak sedap je roti inti kacang merah tu!

hazila said...

Dah lama sangat machine tu bercuti, so semalam suruh OT.... Tapi inti kacang merah tu manis sikit.

Azita said...

hazila guna BM brand apa? akak nak cari BM gak tapi x de idea sbb x pernah nengok BM sblm ni...Bahasa Malaysia (BM gak...) tu tau la... leh tayang BM skit tak??

hazila said...

Kat Ita, BM stands for Bread Machine/Maker. Boleh tengok kat bahagian Alatan kat blog saya.Senang gak, tak perlu tunggu. Biar dia buat sampai siap.