Thursday, May 20, 2010

Cabbage Salad


Malam ni makan makanan diet + malas + jimat tenaga. Dah hampir seminggu tak masak untuk dinner, seronok juga balik rumah tak perlu nak fikir nak masak lauk pauk. Seminggu ni saya lunch hampir pukul 4 ptg, so malam memang tak makan nasi, tapi fikir nak makan yg ringan ringan je.

Malam ni saya buat mashed potato tanpa gravy ( sebab malas ) dan cabbage salad (mentah, tak perlu masak).My husband pulak makan bihun goreng yang dia beli sebelum balik tadi.Fuhhhh...mana tau lepas ni saya slim dan boleh masuk pertandingan Ratu Kebaya.....

1 comment :

yan68 said...

akak pun malam tadi makan mash potato..Tapi makan yang tak simple macam awak..habis belasah sume...cam ne lah badan nak slim...