Monday, June 1, 2009

Fresh & Dried Seafood



Sila abaikan tangan penjual tu ye. Udang ni bukan untuk kenduri tahlil tapi untuk my husband.

Masa nak buat majlis tahlil, saya dan suami kena cari barang untuk buat kenduri. So kami ke tempat orang jual fresh seafood kat tepi pantai. Tak banyak pilihan sangat tapi bolehlah untuk buat kenduri, campur dengan bahan bahan lain.

Antara barang yang dijual adalah belacan.



Dan pelbagai jenis ikan kering dan ikan bilis berbagai size.

3 comments :

blogresipi said...

Uiks.. ikan todak pun ada jual ke? hehe

Hazila said...

ye la. Saya pun first time tengok ikan todak kat pasar.

kucingorengemok said...

okkk... selama ni saya ingat ikan todak tu dah pupus! hahaha. ingatkan dia hidup zaman temasik je dulu.