Thursday, June 25, 2009

Menu Berbuka Hari Ni.....

Ayam Panggang


Bihun Goreng


Sirap Limau

Alhamdullilah, hari ni berjaya habiskan satu hari berpuasa. Sebenarnya saya terlupa yang semalam adalah 1 Rejab, jadi baru start berpuasa hari ni. Untuk berbuka, my husband belikan bihun goreng dan ayam panggang. Balik rumah cuma masak nasi untuk my husband je.

8 comments :

blogresipi said...

Sedapnye ayam panggang cicah air asam tue... ade plak air sirap limau tue.. nak tumpang bukak pose bleh?hehe

izan said...

salammmm.. sedapnya ayam panggan dan sirap limau....

izan semalam berbuka dengan sup ayam dan air barli je

cikin said...

sedapnyer menu berbuka smlm.. ari ni nak berbuka ape ek.. hehe :):)

hazila said...

Ijan, boleh je kalau sudi.

hazila said...

WS Izan, sedap tu sup ayam. Plan nak masak macam macam tapi my husband sibuk suruh beli jer.

hazila said...

Cikin, hari ni tak plan lagi. Nanti kalau plan cam bagus jer, silap silap tapau lagi.

kucingorengemok said...

waaa syok, kita buka nasi bungkus je smlm :)

hazila said...

hehehehe....entah entah hari ni saya pulak buka nasi bungkus.