Sunday, June 28, 2009

Menu Lunch hari ni......

Air Sirap dengan buah kabung

Ikan Goreng

Ulam petai & pucuk ubi rebus dengan sambal tempoyak

Sambal tumis kerang

Hari ni saya masak simple je sebab my husband keluar jumpa kawan dan terus lunch kat luar. Jadi saya masak yang simple untuk saya makan sorang. Mula mula ingat nak buat rendang kerang dengan pucuk ubi tapi bile check takde stodk santan pulak. Nak keluar beli, rasa malas sangat. Jadi saya tukar menu.

8 comments :

cikin said...

huhhhuuu.. terliuq tgk menu nih..!!! sedapnyer..:):) gajinnyer pn hazila ni.. walopun sorg masakannyer tetap meriah.. hehehe..:D

hazila said...

hehehehehe....lain kali akak ajak cikin datang teman akak makan ye.

cikin said...

hehehe... boleh2... dialu-alukan lg.. heheheh..:D

blogresipi said...

Akak!!!!!!!!! sedapnye lauk2 tue..... tak bleh komen panjang2 ni pasal dah terliur sangat.huhuhu

kucingorengemok said...

ada ke makan sorang masak mcm ni, tak cukup malas macam saya... makan sorang means maggie :) hehe. best lah lauk!

Hazila said...

cikin, nanti akak laung je masa nak ajak cikin makan tau...

Hazila said...

Ijan, tu lauk org malas tau. Tapi makan sorang saorang pun bertambah. Camne nak kurus.

Hazila said...

Lee Lin,
hehehehe....tapi kalau saya malas tahap gaban memang makan megi.