Friday, June 19, 2009

Peralatan Mengambil Gambar

Kawan my husband terlibat dengan photography business, tapi ada masalah dan dia terpaksa tutup office dan bawa semua peralatannya balik ke rumah. Memandangkan rumahnya tak dapat menampung sebahagian peralatan tu semua, dia bagi beberapa barang kepada suami saya. Jadi secara automatiknya, jadi milik sayalah kan..... My husband tak ambik port pun barang tu semua.
Tak pasti apa bendanya ni.... pandai buka tapi nak kecilkan utk disimpan dalam begnya semula dah tak tau pulak.

Tripod


Lampu

9 comments :

shaifulsafar said...

hai... salam ziarah.

lampu tu kalau tak nak guna bagi kat saya je la yer...heheheh...

zai@umiaiman said...

uwaaa pas ni mesti gmbr lagi gempak..
best nyer dapat semua ni..

hazila said...

hehehehe.....Shaifulsafar,saya pun tak tau nak guna lagi.

hazila said...

zai, belum tentu juga. Byk yang nak kena belajar.

AzMas said...

kak, bestnya dapat lampu tu..boleh tempah gambar raya ngan akak nih..

Hazila said...

hahahaha....meh sini akak ambil gambar.

Fara_Adura said...

Salam ziarah..

xnak let go ker lampu tuh..berminat neh..keke

hazila said...

Fara, belum decide lagi. Tengoklah camne .....

Honey said...

Hazila,

Untungnya dapat free, itu kalau nak beli light tu mahal youuuuu....