Tuesday, June 2, 2009

Kuala Perlis


Hari tu sempat lagi singgah kat Kuala Perlis sebab nak cari barang untuk dibawa pulang ke Shah Alam. Bila dah singgah mesti cuci mata dan penuhkan perut.


Pasembor

Cucuq Ketam


Laksa Kuala Perlis


Antara barang barang yang dijual berdekatan tempat saya menikmati cucq ketam, pasembor dan laksa Kuala Perlis.



Kalau dekat nak sambut raya, lagilah meriah dengan kuih kuih raya. Kalau agak agak terdesak jer boleh beli kat sini.

6 comments :

princessharyati said...

hazila...
u ni buat i nangis taw tgk kampg laman i uuhuhhhhhhuuuwaaaaaaaaaaaa..
rinduuuuuuuuuu

blogresipi said...

Uiks.. cucuq ketam ngan laksa kuala perlis yg tak tahan sangat nih..

mizzwaniey said...

uit.. mai perlis xgtau.. hehe...

hazila said...

Yatt,
hehehehe....sori. Saya yg dok kat Shah Alam pun jarang balik kg. Sekali balik boleh lupa diri....

hazila said...

blogresepi,
Kalau balik Perlis, tak lengkap kalau tak pekena dua dua ni....

hazila said...

mizzwaney,
Balik sebab emergency, tak dan nak war warkan. Tapi insyaallah next month balik lagi.