Wednesday, June 10, 2009

Living Quarters - SALE

Start hari ni sampai 14/06/09, ada SALE by LIVING QUARTERS kat Stadium Melawati Shah Alam. Saya sebenarnya tak perasan it starts today, sebab masa tengok bunting yg diorang pasang tu, start on 14/06/09. Kebetulan tengahari tadi keluar gi Klang, masa balik tu tengok byk kereta parking kat car park stadium. Barulah perasan SALE is on. Apalagi, dengan bangganya masuk cari apa apa yang berkenan. Since tak plan, saya grab apa yang berkenan/ternampak dulu. Kalau ada masa boleh gi tengok untuk second round. Tak byk sangat pilihan, tapi ada set NORITAKE yang harganya dari RM3500 to RM5000 kut. Alahai yg tu belum termampu lagi.....


Mini Pie & Tart Mould - Harga Asal RM259 (Less 50%)


Tall Souffle - Harga Asal RM33.90 (Less 50%)


Long Oval Plate- Harga Asal RM49.90 (Less 70%)

4 comments :

Rafizah Nordin said...

ahah!!!sale!!!harus mghabiskan duit nih, heheheeee 2nd round nak g biler?nak itut bley???maknenye sampai ahad ni le ye kak zila...harus cari peluang menyelinap g nih...hahahahaaaaa

hazila said...

Yup. Tak pasti bila nak gi lagi. Org tak ramai cam masa Metrojaya Sale hari tu.

jus call me ida.. said...

ooo.. parut tu rasa2nyer ada tak??hehe.. atau pun saya order kat kak zila jer la parut tu bleh?hehe

kakzila nak tanya macamana masak popcorn tu taknak bagi dia bau hangit? ada spesel periuk kerr?

hazila said...

Ida, parut tu tak nampakla pulak. Takpe nanti kalau jumpa, akak belikan. Bukannya mahal beno. Popcorn tu akak masak guna periuk heavy base dan api kecil jer. Kalau guna microwave pun ok gak.