Thursday, April 30, 2009

Pajeri Nenas


Pagi tadi sebelum gi kerja, my MIL tanya nak buat apa ngan nenas kat dapur tu... Actually, saya beli 2 hari lepas. Ingatkan nak buat pajeri separuh dan separuh lagi nak buat nasi goreng. Jadi saya cakap, my husband nak makan pajeri. Then dia kata, takpelah nanti mak buat. So bila balik tadi, tengok dia dah siap masak pajeri nenas.

2 comments :

norainiammran said...

feberet mak ain pajeri nenas ni kak!! ain tak suka sebab ain takut nak makan nenas!! takut lidah luka, walaupun dah dibuang tajam2 tu..

hazila said...

Akak lebih suka pajeri terung dari nenas. Tapi dah my husband nak makan, kena buat juga.