Sunday, February 21, 2010

Eggless Choc Cake.....yg bantat.


Dah la lama tak buat kek, ingatkan nak asah bakat semula tapi end up dengan kek yang terbantat la pulak.
Nantilah saya update resepi, nak bersiap sebab bak keluar gi jalan jalan jap.

6 comments :

Bitter Sweet said...

bantat tak bantat..still looks good n yummeh...jelessss..tak memasal jeles :D

mummyseri said...

tak nampak cam bantat pon..ok je.. :)

mokwonik said...

baru semalam mokwo buat cupcake bantat..ari nih mokwo ade geng..yahooo!!

TREAT AND TRICK said...

Salam Zila...kek tu nampak elok aje..cantik pulak dekornya.....

ijan said...

Salam Kak,
Nampak macam ok je tu. lagipun kek tue tak kembang macam kek biasa. Harap2 akak suka rasanya :)

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..
Terbantat siket tapi kalau still sedap okeyyy lah....errrkkkk ada ala² brownie tak...

Psstttt..kite pun selalu buat kek bantat, itu pasal kek kite jarang posing..keh keh keh