Monday, February 1, 2010

Honey Dew Pudding


Dessert of the day

Teringin nak makan dessert tapi kesuntukan masa dan agak hectic sikit hari ni. Jadi saya buat pudding guna ready made jenama NONA. Dah keras, hias dengan mashed strawberry dan fresh rosemary.

10 comments :

blogresipi.com said...

Cantik je hias dgn stroberi dan resomary tu. sini rosemary sangat mahal tau kak.. serumpun cinonet tu dekat RM15 kalau convert.hehe...

hazila said...

Kat Tesco ada jual satu sprig tu lebih kurang RM 2. Tapi akak tanam kat belakang rumah.

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Kak...I'm drooling at those puddings! hehehe ;)

Alimaz-Kembara Terasing said...

sedapnyaaaaaa

Watierman, rmanbkr said...

Tak kisah ready made ke ape...presentation dia Aduss saleha!!!..Menggoda babe!

hazila said...

Love,
malu akak tau, maklumlah just guna instant pudding.

hazila said...

Alimaz,
Honey dew + susu pekat memang sedap dan wangi.

hazila said...

Kak watie,
Mula mula kena jamu mata dulu kan kak. Lepas tu baru jamu tekak dan perut.

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...
Cantek kaler puding tu....Sukee tengok

cikmanggis said...

menariknya cara hias,sgt kreatif