Tuesday, February 9, 2010

Kerabu Tomato lagi....


Haa....kan saya dah kata, saya memang malas sangat tapi dah jemu asyik makan makanan yg bungkus je. Jadi my husband cakap masak je lah apa yg ada dan simple simple je...
Ni kira dah malas nak masak sayur, jadi makan je lah sayur mentah.

11 comments :

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila....bagus tomato nih leh licinkan muka...

Watierman, rmanbkr said...

Perh..dapat daging rebus ke..ikan rebus ke.....mau nya makan bertambah-tambah ni!

Sue @ Nenie said...

Salam Kak....
Emmm ni buat makan ngan nasi putih berlaukan ikan goreng pun sedap gak ni...

gee ryder said...

yg tomato ni pun dh jd terliur, lum yg lain lg hehe...

boleh cilok ekk resipi ;)

hazila said...

Alimaz,
hehehehe...tapi tak licin juga muka ni.

hazila said...

Kak watie,
cakap pasal ikan rebus, sedap pulak. dah lama tak makan.

hazila said...

Sue,
goreng ikan garing garing, memang sedap kan sue.

hazila said...

gee,
gambar je tu yg buat terliur. "wink"

TK said...

Kerabu tomato is simple but membuka selera. Saya suka semua jenis kerabu. Paling suka kerabu kaki ayam yg saya slalu beli di Kota Bharu.

hazila said...

TK,
Saya pernah dengar pasal kerabu kaki ayam tapi belum pernah cuba. Tapi kalau kaki ayam buat gulai, my husband suka makan.

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Kak!!! hru doing there??? I used to eat kerabu when I used to hang around with my Malay frens! Owh, I missed them all dearly! :(