Thursday, February 4, 2010

Pulut Kuning & Kari Ayam Kampung


Actually takde lah niat apa apa pun kenapa tiba tiba buat pulut kuning ni....

Kadang kala tu tiba tiba mood rajin dia datang, tak kira pukul berapa pun boleh start memasak. Kalau sempat saya masukkan entry kari ayam. Rasanya hari ni pun agak tide dengan kerja yg melonggok tu.

9 comments :

pB said...

kalau nak masuk blog ni, tak leh masuk awal awal pagi


memang buat perut laporrrrr


tiba tiba teringat pada pulutkuning yang arwah nenek selalu buat...

Watierman, rmanbkr said...

Hrmmm tak payah tunggu occasion....! Kerajinan datang & pergi..sesuka hati jer!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

rajin buat pulut kuning...

Sue @ Nenie said...

Salam Akak..
Aikk pakat ngan dak jepon tu keee makan pulut pepagi ni....
Sedapppnyaaaaa

Hezrin Ahmad said...

ni anak saya tgk ni... mau dia ajak pegi umah akak skrg jugak ni...

♥LOVE2COOK♥ said...

KakHazila, Love pun nak join makan pulut ngan kari ayam! sedapnyaaaaa :)

mummyseri said...

sini pon ada pulut kuning yek..laok je lain ngan k.hana jepong tu :)..

cikmanggis said...

salam..pulut kuning lagi...tadi kat rumah hana jepun..hmm tak tahan nengoknya..esok kena buat ni

Fa'e said...

salam, lama dh kite tak memulut nih... sedap nie kalo dpt makan sepinggan time2 sejuk nih!... lepas tu, jap lagi leh tarik selimut!