Sunday, February 14, 2010

Sedang Bercuti di Perlis

Salam buat semua pengunjung My Small Kitchen,

Sehari dua ni mungkin tak dapat update My Small Kitchen sebab saya sedang bercuti di PERLIS INDERA KAYANGAN. Kalau ada kesempatan, insyaallah akan update kalau tidak, lepas balik Shah Alam baru ada entry. Saya akan berada di Perlis sehingga hari rabu kerana my husband ada urusan, dan saya pun penuh di kepala macam mana nak habiskan masa kat sini.

6 comments :

ijan said...

Selamat bercuti kak Hazila :)

♥LOVE2COOK♥ said...

Happy Holidays kak! :)

♥LOVE2COOK♥ said...

KakHazila, pls accept some awards from Love! Tks dear!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila...selamat bercuti...
sayang tak leh jumpa kan..

pB said...

Jangan lak cuti sampai lupa nak update ...

Rindu wehhhhh

Watierman, rmanbkr said...

Salam Zila...tak nak singgah Penang ke?