Sunday, February 28, 2010

Putrajaya di Waktu Malam


Malam semalam saya dan suami jalan jalan ke Putrajaya di waktu malam. Saja je la kan, sekadar nak menghabiskan masa lapang.Nak ajak pegi tengok wayang, dia tak suka jadi kena fikirkan cara nak habiskan masa. Boleh la juga ambil gambar di waktu malam.


Tapi saya masih belum pandai nak adjust setting lagi untuk shooting di waktu malam, lagipun belum ada external flash. So pelan pelan kayuh la kan, esok esok baru la sambar external flash pulak.










5 comments :

Watierman, rmanbkr said...

dah boleh print wat postcard dah tu!!

kucingorengemok said...

ooo ramai orang ye, ingat putrajaya snuyi je time malam

♥LOVE2COOK♥ said...

Nice pics! ;)

cikmanggis said...

kenapa tak singgah rumah kita? hehe cm sukaaaaa sgt Putrajaya

ijan said...

cantiknye! macam poskad :)