Tuesday, April 6, 2010

Grass Jelly with Mixed Fruits


Saya pernah nampak dessert ni kat rumah Gert, kebetulan masih ada buah naga lebihan buat panna cotta dan saya baru je beli buah mempelam Harum Manis yang menjadi Trade Mark Negeri Perlis.

Bercakap pasal Harum Manis ni, memang sesuai dengan namanya sebab buahnya berbau harum dan manis. Hari tu ternampak org jual kat parking kereta berdekatan dengan Giant. Terus minta my husband belikan 2 kilo. Sedap sangat tambahan saya ni memang hantu mangga.

2 comments :

Watierman, rmanbkr said...

Sedap...dan senang tapi Akak ni jenis yang kupas kulit terus ngap...hehehe tak sempat nak pose dalam glass cun cam tu!!

fuzidss said...

kombinasi warna yang menarik