Thursday, April 15, 2010

Penne With Meatball sauce


Malam ni masak simple je, penne with Meatball Sauce. Ini pun guna ready made sauce cuma masa tumis tu saya letak sikit cili kisar. Maklumlah tekak pure melayu, cam mana pun nak juga rasa sikit pedas.


Kat rumah saya kan tengah banyak buah mangga, so malam ni cuma makan yougurt dengan madu dan mangga. Ermmm sedapnya. Sebab saya suka mangga dan yougurt jadi pada tekak saya memang la sedap kan...

3 comments :

kucingorengemok said...

ada tak plain yogurt yang tak masam?

Watierman, rmanbkr said...

Nak pasta jugak.....!!!

CatlinaFly said...

bila nak buat buku resipi ni?koleksi gmbr dah byk neh hehehe