Wednesday, January 19, 2011

Breakfast.....


Dah agak lama tak buat heavy breakfast especially weekdays. Yelah rushing nak pergi kerja lagi dan yang paling UTAMA ialah sebab malas. Selalunya hanya minum minuman panas atau makan cereal sahaja dan sampai tempat kerja singgah beli sarapan.

Tapi hari terlebih rajin sikit, sebabkan semalam buat roti jadi pagi tadi saya buat scrambled eggs with sausage and baked beans. Fuh enak banget deh!!!!!!

4 comments :

Mas said...

wahhh..ni bekpes peberet mas ni....sedappnya..

♥LOVE2COOK♥ said...

My favourite too ;)

Lovely platter ;)

kak ina kl said...

makan breakfast cara omputih pun sodap gak ni..

wah tak lama lagi berasaplah laman umah kamu tu.

sana sinun sibuk dengan potato ni...tapi belum kesempatan belum buat lagi.

miss fliffy angel said...

saya suka blog saudari sbb gambar respi sgt cantik ~ keep it up :O)