Thursday, January 27, 2011

Waffle with blueberry sauce


Breakfast pagi tadi saya sempat buat waffle. Tapi saya guna tepung pancakes yang sudah ready made di pasaran. Maklumlah masih dalam mood yang tak berapa  nak ado je..... Lagipun dah lama tak menggunakan waffle maker, takut lama lama terus jammed tak boleh guna. Kali ni tuang sos blueberry kat atas waffle tu. Mula mula nak letak fresh blueberry tapi nak simpan buat muffin kot. Itupun kalau rajinnnnnnn......

4 comments :

Mas said...

cantik wafer tu...mas suka wafer coklat...he..he..

Adzriel AB said...

sedapnya kak... baru je citer pasal blueberry.
http://adzriel.blogspot.com/2011/01/blueberryesok-pun-boleh-beli.html

izahdaut said...

lawaa lawaa... tak pernah lak nampak acuan wafer..kalau dak nk jugak..comell

Nieza said...

tgk waffle ni teringat lak kat mana tersorok waffle maker saya tu sethn dh tak nengoknya....btw memang sedap waffle ni:)